De Westerbie

De imkersvereniging van Poperinge en omstreken

Vlaams imkerscongres 8 september 2018 te Oostmalle

Op 8 september vindt het tweejaarlijks Vlaams Imkerscongres plaats te Oostmalle  in de provincie Antwerpen (zie programma in bijlage of het Maandblad van juli pag. 27.)

Vanuit West-Vlaanderen wordt een bus ingelegd.  Er worden  opstapplaatsen voorzien te Poperinge, Ieper en Kortrijk.  Voor de bus wordt een kleine vergoeding van 10 euro per persoon gevraagd (te betalen bij het opstappen). Verdere detaillering en precieze uurregeling volgt.   We hopen op heel wat deelnemers uit De Westerbie. 

Wie wenst mee te gaan, moet wel:

1.  Inschrijven voor de bus (vóór 15 augustus) bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld het aantal personen en de opstapplaats.

2.  Voor deelname aan het congres: vóór 15 augustus het bedrag van 25 euro per persoon storten op het rekeningnummer BE68 7360 3801 1334 ten name van AVIB vzw. In deze bijdrage is het middagmaal inbegrepen.  In de mededeling van uw overschrijving dient u duidelijk uw naam of namen van de deelnemers te vermelden. Bij ontvangst van uw storting is uw inschrijving bevestigd.